Predavanja

ŠOLA ŽIVLJENJSKIH VEŠČIN 2020

PROJEKT: »Šola življenjskih veščin" v letu 2020

Od meseca oktobra 2020 potekajo predavanja "na daljavo", preko spleta. V času ukrepov se namreč prilagajamo trenutnim razmeram, zato se je potrebno za udeležbo na predavanjih "na daljavo" prijaviti na e-naslov: sandra.up@siol.net 

REDNI ZBOR ČLANOV

VABILO
 
Letos je volilno leto!
 
 
Spoštovani člani društva,
 
vabimo vas na redni letni Zbor članov, ki bo v torek 29. marca 2011 ob 18 uri v prostorih Zveze svobodnih sindikatov Slovenije na Dalmatinovi ulici 4 v Ljubljani.
 
Dnevni red:
1. Poročilo o delu Društva, finančno poročilo in predstavitev bilance za leto 2010

Šola življenjskih veščin

ROJEKT: »Šola življenjskih veščin« za šolsko leto 2014/15
TERMIN: vsak tretji torek v mesecu ob 18:00 uri
Tretje predavanje - 18.11.2014,  TINA BONČINA - Postani e-starš
LOKACIJA:  Knjižnica Otona Zupančiča, Kersnikova ulica 2, Ljubljana, dvorana 3. nadstropje
 

NAPOVEDNIK PREDAVANJ V ŠOLSKEM LETU 2014/15

Predavanje za učence 6., 7. 8. in 9. razredov

Spet gostujemo! Tokrat so nas povabili na Primorsko na Osnovno šolo Simona Kosa Podbrdo. S predavanjema KAKO REČI NE in TABUJI; DISKRIMINACIJA IN STEREOTIPI v četrtek, 18. 2. 2010 bom univ. dipl. psih. Sandra Vitas gostovala na šoli za učence 6. razredov in učence zadnje triade, torej 7., 8., 9. razredov. Veseli smo bili povabila in veselimo se srečanja in sodelovanja! 

Predavanja za dijake in starše

V tednu od 18.1. do 22.1. bomo aktivni na Šolskem centru za pošto, ekonomijo in telekomunikacije Ljubljana. Izvedli bomo predavanja za dijake 1. letnikov in za njihove starše. Seznanjali jih bomo Kako reči NE psihoaktivnim snovem in z Dejavniki tveganja za poseganje po drogah, alkoholu in o prepoznavnih opozorilnih znakih.

Predavanje za dijake ekonomske gimnazije v Kranju

V  torek, 19.1.2010, bo po ogledu filma v Koloseju  De Luxe Kranj  za Gimnazijo Esic Kranj predavanje z diskusijo Kako reči NE drogam in drugim psihoaktivnim snovem. Dijaki si bodo naprej ogledali  film Vse je šlo k vragu, Pete Tong.
 

Predavanje z diskusijo v okviru roditeljskega sestanka

Na Srednji šoli za gostinstvo in turizem v Ljubljani bo v okviru roditeljskega sestanka za 1. letnike 3 letnega programa kuhar, natakar v četrtek, 10.12.2009 ob 16.30 predstavitev nevarnosti stikov mladostnikov s psiho aktivnimi snovmi in diskusija o tem, kako lahko ukrepajo starši.

Sodelovali smo na prireditvi OTROŠKI BAZAR 2009

Otroški bazar je izobraževalno-sejemska prireditev, ki v začetku šolskega leta na enem mestu zbere otroke iz različnih koncev Slovenije in jim ponudi številne ustvarjalne delavnice, igralne kotičke, bogat kulturni program, veliko športa ter drugih aktivnosti. Staršem predstavi otroške izdelke in storitve, načine preživljanja prostega časa, obšolske dejavnosti, otroška oblačila in opremo ter nove ideje za počitnice.

Syndicate content