Telefon

01 434 25 70

E-pošta

svetovalnica.up@siol.net

Uradne ure

Pon, tor, čet, pet: 10 - 14; Sre: 14 - 18

Spoštovani!


Davčni zavezanci za odmero dohodnine se lahko odločite, da do 1 odstotek dohodnine, odmerjene od vaših dohodkov, ki se štejejo v letno davčno osnovo namenite »UP« Društvu za pomoč zasvojencem in njihovim svojcem Slovenije. Omenjeni del bo sicer pripadel državnemu proračunu.


»UP« Društvo za pomoč zasvojencem in njihovim svojcem bo ves izkupiček odmerjenih sredstev namenilo izvajanju obstoječih in novih programov društva.


Društvo »UP« je eno uspešnejših in najstarejših društev za rehabilitacijo in resocializacijo zasvojenih z nedovoljenimi drogami v državi. Žal, so droge del našega vsakdana. Število njenih žrtev pa, ne glede na njihov socialni položaj, nenehno narašča.

Kar še moramo storiti, bomo težko zmogli sami. Vsaka vaša pomoč je več kot dobrodošla!

Če ste se odločili del dohodnine nameniti »UP« Društvu za pomoč zasvojencem in njihovim svojcem Slovenije, to storite tako, da izpolnite Zahtevo za namenitev dela dohodnine Finančne uprave RS in jo pošljete do 31.12. na naslov Finančnega urada RS (p.p. 631, 1001 Ljubljana) ali izpolnite naš obrazec in nam ga pošljite na sedež društva.


Iskrena hvala vsem, ki ste se za to obliko podpore že odločili in seveda tudi vam, ki se še boste.

Ekipa društva »UP«