Sodelujemo na sejmu INFORMATIVA 2010

Na sejmu INFORMATIVA 2010 v petek, 29.1. in soboto, 30.1. na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani sodelujemo z informativnimi gradivi.
 
INFORMATIVA 2010
Vseslovenski sejem izobraževanja, štipendiranja in zaposlovanja

O prireditvi

Namen prireditve je 14 dni pred informativnimi dnevi na enem mestu ponuditi pregled vseh različnih izobraževalnih programov, ki so na voljo, od srednjih šol do visokošolskih programov, dodatnega izobraževanja in usposabljanja, jezikovnih tečajev, vseživljenjskega učenja itd. Hkrati želijo obiskovalcem na enem mestu predstaviti še druge pomembne informacije, povezane z izobraževanjem. Od tega: kje in kako lahko pridobijo štipendijo, kako lahko uredijo bivanje v času šolanja, katera podjetja nudijo prakse in katera (prve) zaposlitve, kateri poklici obetajo, kako študirati ali se zaposliti v tujini ipd.

V času informativnih dni na šolah imajo osnovno- in srednješolci v enem letu namreč priložnost obiskati največ tri izobraževalne programe. Na Informativi bodo v dveh dneh lahko spoznali mnogo več programov, hkrati zbrali še druge pomembne informacije, zbrano med seboj primerjali in se nato veliko lažje odločili, katero šolo obiskati v času informativnega dne in kam nato marca oddati prijavnico za vpis.

 
 

Organizatorja:
GR Inženiring d. o. o.
Dunajska cesta 10
1000 Ljubljana

w: www.gr-i.si
e: info[at]gr-i.si
Zavod Proevent
e: info[at]proevent.si