Telefon

01 434 25 70

E-pošta

svetovalnica.up@siol.net

Uradne ure

Pon, tor, čet, pet: 10 - 14; Sre: 14 - 18

Le kdo si ne želi obvladovati konfliktov in graditi odnosov, ki vodijo k bolj smiselnemu in osmišljenemu življenju.

Ker verjamemo, da je to področje, kjer se je potrebno vedno znova učiti in osvežiti že pridobljeno znanje, vas prav prisrčno vabimo, da se nam v torek, 16. 5. 2023,  ob 18. uri pridružite v Knjižnici Otona Župančiča, v predavalnici v tretjem nadstropju na predavanju Martina Lisca.

Martin Lisec je v vabilu na predavanje zapisal: »Ljudje smo bitja odnosov, nenehno komuniciramo: doma, v družini, v službi, s prijatelji. Lepi odnosi se gradijo s prijazno, nenasilno, empatično komunikacijo.

Želja po dobrih odnosih in kakovostni komunikaciji je vtkana v temelje naše biti. Slabi odnosi, polni konfliktov, pa – nasprotno – ne le načenjajo naše ravnovesje, ampak povzročajo tudi ogromno osebnih stisk in bolečin.                                         

Na predavanju bomo skozi prizmo logoterapije razmišljali o obvladovanju konfliktov in graditvi takšnih odnosov, ki vodijo k bolj smiselnemu in osmišljenemu življenju.«

Mag. Martin Lisec je  logoterapevt, mediator, coach in predavatelj. Je ustanovitelj, direktor in strokovni vodja izobraževalnih programov Inštituta Stopinje. Cenjen in iskan je kot terapevt, predavatelj, coach in osebni svetovalec v podjetjih in javnih ustanovah. Njegova predavanja temeljijo na dolgoletnih praktičnih izkušnjah pri delu z ljudmi.

Zapletene in kompleksne vsebine podaja na enostaven, sproščen in udeležencem prijazen način s ciljem, da se nova znanja lahko čim prej in čim bolj učinkovito uporabijo v praksi.

Dobrodošli.

Predavanje sofinancirata Ministrstvo za zdravje in FIHO.

Priporočene vsebine

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja