Telefon

01 434 25 70

E-pošta

svetovalnica.up@siol.net

Uradne ure

Pon, tor, čet, pet: 10 - 14; Sre: 14 - 18

»Izbruhi jeze so pri otrocih  povsem normalen pojav, še več, pomembni so za zdrav čustveni razvoj otroka.

Ko otrok pri dveh letih starosti zaključi svoje zgodnje otroško obdobje in preide v obdobje trme, kar naenkrat na vse odgovarja z NE, se jezi in upira.

“Marsikaterega starša takšno uporniško vedenje prestraši in frustrira,” pravi Leo Ivandić tokratni predavatelj Šole življenjskih veščin.

Na predavanju bomo osvetlili:

pomen čustva jeze,

– kako razumeti otroško jezo in kje so razlogi zanjo,

– ter kako se odzivati na neprijetne izbruhe jeze pri otrocih.

O predavatelju:

Leo Ivandić je  študiral socialno delo in geštaltistično psihoterapijo. Izobraževal se je tudi na Duhovni univerzi v Ljubljani. Leta 1992 se je zaposlil v  Inštitutu Essentia, kjer je izvajal različne vrste alternativnih terapij in se posvečal poučevanju zdravega življenjskega sloga. Sooblikoval in izvajal je program 8 korakov do zdravja in dobrega počutja. Od leta 2002 deluje kot certificirani predavatelj in svetovalec v Šoli čustvene inteligence, kjer sodeluje pri razvoju in izvajanju programov za izboljšanje komunikacije in odnosov, izražanje čustev in osebno rast.

Se vidimo v torek 15. 11. 2022 ob 18. uri  v tretjem nadstropju Knjižnice Otona Župančiča, Kersnikova 2, Ljubljana na predavanju v sklopu Šole življenjskih veščin, ki jo sofinancirata Ministrstvo za zdravje in FIHO.

Priporočene vsebine

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja