Telefon

01 434 25 70

E-pošta

svetovalnica.up@siol.net

Uradne ure

Pon, tor, čet, pet: 10 - 14; Sre: 14 - 18

V mesecu septembru, mesecu, ki vsebuje paleto neštetih odtenkov doživetij, vas vabimo, da se nam pridružite na predavanju z naslovom: “Komunikacija, ki zbližuje”. Tokratna predavateljica je Mateja Debeljak, univ. dipl. soc. del., spec. zakonske in družinske terapije in strokovna vodja našega društva.

Na predavanju, za katerega si želimo, da bo kot mesec september: pester in barvit, bomo spregovorili o skrivnostih dobrih odnosov. Govorili bomo o vedenjih in pristopih, ki se jih lahko vsakdo nauči in začne uporabljati v svojem življenju za večjo harmonijo odnosov.

Vsi si želimo harmonije in lahkotnosti komunikacije. V vsakdanjem življenju pa se žal zelo hitro oddaljimo od želene bližine. Odnosi postanejo naporni, začnemo so odtujevati. Zdi se nam, kot da se vedno znova ponavlja ena in ista zgodba, ki ne prinaša svežine in rasti odnosa v smeri zbliževanja. Pa ni potrebno, da je tako. Včasih potrebujemo samo nekoliko spodbude in stvari se začnejo spreminjati.

Vabim vas, da pridite po merico spodbude v torek, 20. 9. 2022 ob 18.00 uri v tretje nadstropje (v dvorani) Knjižnice Otona Župančiča, (Kersnikova ulica 2, Ljubljana).

Predavanje sofinancirata FIHO in Ministrstvo za zdravje.

Priporočene vsebine