Telefon

01 434 25 70

E-pošta

svetovalnica.up@siol.net

Uradne ure

Pon, tor, čet, pet: 10 - 14; Sre: 14 - 18

Le kdo od nas si ne želi, da bi živel čim bolje v stiku sam s seboj in s svojim potenciali?

Nataša Bernik, coachinja, poslovna svetovalka, terapevtka Relacijske družinske terapije – stažistka ter certificirana trenerka Persolog osebnostnega profila (DISK) nam bo predstavila

zanimivi svet osebnostnih profilov DISK, ki  temelji na opisih človeškega vedenja v konkretnih situacija, z namenom boljšega razumevanja potreb posameznika in ljudi, s katerimi prihajamo v stik.

Nataša pravi: »Pomembno spoznanje je zavedanje, da nihče ni boljši, ne slabši, da pa se  vsak sooča z izzivi: kako področja, na katerih imamo še veliko prostora za izboljšave, izboljšamo in kako lahko svoje prednosti uporabimo še bolje.«

Ni vseeno, kako se odzivamo na okolje. Pomembno je, da se zavedamo svojih prednosti in tudi področij potenciala za rast. S spoznavanjem svojega vedenjskega profila, vam to lahko uspe takoj.

Vabimo vas, da skupaj z nami izveste več o svojih potencialih na predavanju, ki bo v torek, 21. 6. 2022 ob 18:00 uri v Knjižnici Otona Župančiča, na Kersnikovi ulici 2, v Ljubljani (dvorana v 3. nadstropju) Predavanje sofinancirata FIHO in Ministrstvo za zdravje.

Priporočene vsebine

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja